Recreatieve workshops Recreatieve Workshops web

Wil je individueel of met een groep een leuke recreatieve workshop volgen? Of bijvoorbeeld een creatief (verjaardags) feest of kinderfeest organiseren? Anja’s care biedt naast workshops zelfontwikkeling ook recreatieve workshops in omgeving Stadskanaal, Westerwolde en Oldambt. Je kunt een workshop boeken of je inschrijven voor één van de geplande workshops (indien beschikbaar).

Geen ingeplande workshops. Neem contact op om zelf een datum te boeken

De recreatieve workshops

Workshop schilderen

Je kiest het materiaal en de kleur waar je op dat moment een goed gevoel bij hebt en gaat aan de slag. Je schildert vanuit jouw behoefte en jouw gevoel. Niet vanuit het denken. Het is heerlijk dat je hoofd ook even rust heeft. Dit is ontspannend. Het is altijd goed en je zult ervan verstelt staan hoe mooi het resultaat is.

Workshop kleien

Een mooi voorwerp van klei maken, lekker met je handen bezig zijn en ervaren hoe dit je bij je gevoel brengt? Het kan in de workshop kleien bij Anja’s Care.

Workshop(s) combineren met overnachting?

Wil je een paar dagen creatief bezig zijn, verblijven in een comfortabele accommodatie en genieten van Sellingen? Anja’s Care biedt je de mogelijkheid te overnachten in haar eigen appartement B&B Sellingen. Kom je met zijn tweeën? Dat kan. B&B Sellingen biedt slaapruimte aan twee personen. Wil je graag een workshop met meer personen bijwonen, dan zoekt Anja’s Care extra slaapruimte in de nabije omgeving.

Workshops combineren met Bed & Breakfast in Sellingen

Anja’s Care heeft nu eenmaal het geluk in een prachtig mooi dorpje te zijn gevestigd. In Sellingen is van alles te zien en te doen maar bovenal kan je heerlijk tot rust komen. B&B Sellingen is door eerdere gasten omschreven als de perfecte plek voor Me-time.

Voordelig B&B tarief bij combinatie met workshops en programma’s

In combinatie met een workshop of een andere dienst van Anja’s Care verblijf je bij B&B Sellingen tegen de tarieven van het laagseizoen. Daarnaast ontvang je 15% reductie op de overnachtingskosten.

De reductie geldt voor het aantal aaneengesloten nachten waarin de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting (gemiddeld) minimaal € 40,00 inclusief BTW bedraagt. Is de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting € 160,00 inclusief BTW en verblijf je vijf nachten dan ontvang je de korting op vier nachten.

Je kunt onze Bed & Breakfast ook boeken zonder diensten van Anja’s Care af te nemen. Kijk dan voor de normale tarieven op bbsellingen.nl.

Meer over overnachtingen i.c.m. programma’s van Anja’s Care
Bezoek de website van B&B Sellingen

Op zoek naar meer levensgeluk in je gezin?

Ontvang dan nu de gratis informatiereeks met super handige, praktische tips en informatie
Ja! ik wil de inforeeks ontvangen
Gratis en geheel vrijblijvend in je mailbox
close-link
Gratis tips