Workshops zelfontwikkeling Zelfontwikkeling

Wil jij persoonlijk groeien, sociaal emotionele problematiek oplossen of een nare ervaring verwerken? Anja’s Care geeft workshops zelfontwikkeling in omgeving Stadskanaal, Westerwolde en Oldambt en op locatie in Sellingen. Je kunt een workshop boeken of je inschrijven voor één van de geplande workshops (indien beschikbaar).

Het is mogelijk een (meerdaags) workshopstraject te volgen.

Bepaal je eigen (meerdaags) workshopstraject. Laat je vrijblijvend adviseren!

Geen ingeplande workshops. Neem contact op om zelf een datum te boeken

De ontwikkelingstrajecten

Workshop “In creativiteit schuil jezelf”

In deze workshop kan je ervaren hoe creativiteit je ondersteunt bij jouw persoonlijke groei. In de thuissituatie kan je het geleerde hierna zelfstandig toepassen. Bovendien is het heerlijk om creatief bezig te zijn. Je laadt jezelf helemaal op. Deze workshop betekent genieten en betekent groei in zelfsturing.

In de workshop zijn we creatief bezig, bijvoorbeeld met schilderen. Je kan dit in alle rust en op jouw manier doen waardoor jij je veilig en op je gemak voelt. Hierdoor maak je ruimte voor jouw gevoelens en emoties. Zit je emotioneel of sociaal op slot dan gaat het gevoel hierdoor weer stromen. Je komt weer in verbinding met jezelf, je krijgt inzichten en je voelt je relaxed.

Workshop sociaal emotionele ontwikkeling

In deze workshop vergroot je je inzicht in jezelf en de ander en het omgaan met jezelf en de ander. Je ontwikkelt onder andere jouw gevoel, emoties, zelfbeeld, temperament, emotionele en sociale vaardigheden. De thema’s in deze workshop worden in overleg met jou afgestemd op jouw persoonlijke hulpvraag.

Workshop verwerken van ervaringen

In deze workshop verbindt je jezelf met een specifieke levenservaring zoals verdriet, jaloezie, pijn, hartenwens, rouw, etc. De levenservaring workshop is een verwerkingsworkshop. In deze themaworkshops staat het verbinden met en het verwerken jouw unieke levenservaring centraal.

Workshop(s) combineren met overnachting?

Ben je moe, wil je uitrusten en tevens jezelf ontwikkelen of wil je gewoon genieten en jezelf ontwikkelen? Combineer je workshop(s) zelfontwikkeling dan met (een) overnachting(en) bij B&B Sellingen. B&B Sellingen is het eigen appartement van Anja’s Care. Kom je liever met zijn tweeën? Dat kan. Anja’s care biedt slaapruimte aan twee personen. Wil je de workshop met meerdere personen volgen, dan gaat Anja’s Care voor je op zoek naar extra slaapruimte in de nabije omgeving.

Workshops combineren met Bed & Breakfast in Sellingen

Anja’s Care heeft nu eenmaal het geluk in een prachtig mooi dorpje te zijn gevestigd. In Sellingen is van alles te zien en te doen maar bovenal kan je heerlijk tot rust komen. Als je de overnachting combineert met een workshop of een andere dienst van Anja’s care dan gelden de tarieven van het laagseizoen. Daarnaast ontvang je 15% reductie op de overnachtingskosten.

De reductie geldt voor het aantal aaneengesloten nachten waarin de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting (gemiddeld) minimaal € 40,00 inclusief BTW bedraagt. Is de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting € 160,00 inclusief BTW en verblijf je vijf nachten dan ontvang je korting op vier nachten.

Je kunt onze Bed & Breakfast ook boeken zonder diensten van Anja’s Care af te nemen. Kijk dan voor de normale tarieven op bbsellingen.nl

Meer over overnachtingen i.c.m. met programma’s van Anja’s Care
Bezoek de website van B&B Sellingen

Op zoek naar meer levensgeluk in je gezin?

Ontvang dan nu de gratis informatiereeks met super handige, praktische tips en informatie
Ja! ik wil de inforeeks ontvangen
Gratis en geheel vrijblijvend in je mailbox
close-link
Gratis tips