Tarieven

Zie de tarieven van de verschillende diensten van Anja’s Care.

Onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen

De kosten van de programma’s zijn inclusief BTW. Een drie maandelijks programma bestaat uit 15 contacturen. Een halfjaar programma bestaat uit 30 contacturen.

De kosten van het programma zijn inclusief voorbereidingstijd, beantwoorden van tussentijdse vragen via mail, contacturen, koffie/thee en versnaperingen.

De opzet van het programma wordt in overleg vastgesteld. De contactmomenten kunnen via zoom / skype plaatsvinden, maar ook op locatie bij Anja’s Care.

Naar behoefte maken we een programma opgebouwd uit dagdelen of volle dagen al dan niet aaneensluitend of met tussenpozen van een af te spreken periode.

 

Halfjaar programma

1599,99

Per maand 266,66

 

3-maandelijks programma

899,99

Per maand 299,99

 

Volg je een programma gelijktijdig met je partner of kind, dan betaald de tweede persoon de helft van het normale tarief.

 

Voor een lunch wordt 6,99 per persoon in rekening gebracht.

Blijf je bij B&B Sellingen overnachten en volg je een programma bij Anja’s Care dan gelden de tarieven van het laagseizoen en ontvang je een reductie van 15% op de overnachtingskosten.

De reductie geldt voor het aantal aaneengesloten nachten waarin de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting (gemiddeld) € 40,00 incl. BTW bedraagt. Is de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting € 160,00  inclusief BTW en verblijf je vijf nachten dan ontvang je de korting op vier nachten.

Recreatieve workshop (bij 4 personen)

2 uur aaneengesloten inclusief drinken en gemengd fruit of gezonde snack

19,99 per persoon incl. BTW

 

Workshop zelfontwikkeling (individueel)

2 uur aaneengesloten

59,99 per persoon incl. BTW

 

 

Workshop zelfontwikkeling (groep)

2 uur aaneengesloten

29,99 per persoon incl. BTW

 

 

De workshops vinden plaats bij Anja’s Care.

Voor workshops die elders plaatsvinden worden kosten voor reistijd en km-vergoeding in rekening gebracht.

Individuele coaching

1 uur aaneengesloten
49,00 per persoon incl. BTW

 

Gezinscoaching (bij gelijktijdige coaching van meerdere personen)

1 uur aaneengesloten
69,00 per persoon incl. BTW

 

De tarieven zijn gebaseerd op coaching bij Anja’s Care.

Indien de coaching elders plaats vindt, worden kosten voor reistijd en km-vergoeding in rekening gebracht.

Kinderfeestje (bij 4 personen)

2 uur aaneengesloten inclusief drinken, gemengd fruit of gezonde snack en poffertjes of patat

23,95 per persoon incl. BTW

 

Het kinderfeestje vindt plaats bij Anja’s Care.

Als je van ver komt of het doel bijvoorbeeld onthaasten of tot jezelf komen is kan overnachten zeer gewenst zijn. Anja’s Care heeft deze mogelijkheid via verblijf in het eigen appartement van B&B Sellingen.

Maak je gebruik van de diensten van Anja’s care en wil je overnachten bij bbsellingen.nl dan gelden de tarieven van het laagseizoen. Daarnaast ontvang je een reductie van 25% op de overnachtingskosten.

De reductie geldt voor het aantal aaneengesloten nachten waarin de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting (gemiddeld) minimaal 40,00 € incl. BTW bedraagt. Is de waarde van de dienstverlening exclusief overnachting 160,00 € inclusief BTW en verblijf je vijf nachten dan ontvang je de korting op vier nachten.

B&B Sellingen biedt overnachting aan maximaal 2 personen. Bij meer personen kan Anja’s Care bemiddelen in het vinden van een slaapplaats in de buurt.