Anja’s Care helpt gezinnen, kinderen en ouders tijdens een relatiecrisis of scheiding doormiddel van kindbehartiging en de KernAanpak methode.

Kortom ik help je weer rust en harmonie te vinden

Kleinschalige hulpverlening vanuit de kern

Anja’s Care is een kleinschalige hulpverleningspraktijk gericht op begeleiding van gezinnen naar rust, passie en harmonie. Ik help individuen en gezinnen vanuit een veilige basis.

Werkwijze en resultaten

We starten met een intakegesprek.

In het intakegesprek bespreken we de problemen en consequenties. Hoe dit is voor ouder(s) en kind(eren) en/of voor de (ex) partners. Maar ook hoe de wensen zijn.

Ik leg uit wat ik kan betekenen en welke stappen worden doorlopen voor het gewenste resultaat.

Als duidelijk wordt dat eventuele kind(eren) problemen ervaren door hoge emoties bij de ouder(s) wordt altijd gestart met het oplossen van wat er bij de ouder(s) in de weg zit. Zodat deze verantwoordelijkheid niet op de schouders van de kinderen komt of er af gaat. Kinderen horen kind te zijn.

We maken afspraken op maat zodat de hulpverlening past bij de hulpvraag.
Vaak is de volgende stap een individueel oudergesprek.

Daar waar nodig en mogelijk zijn er gezamenlijke oudergesprekken.
Als het van belang is kindgesprekken te voeren worden deze ingepland nadat de ouder(s) hetgeen in de weg zit hebben verwerkt.

We bespreken eventuele bezwaren met het doel deze op te lossen zodat er commitment is.

Het aangaan van het oplossen van wat er in de weg zit is niet makkelijk en vergt doorzettingsvermogen en moed. Tussentijds uitstappen zorgt ervoor dat het resultaat niet wordt bereikt en teleurstellingen en hoge emoties oplopen.

Anja’s Care staat vooraf bewust stil bij wat er voor nodig is om het commitment te tonen en de stappen allemaal aan te gaan.

Resultaten:

Los hetgeen op wat er in de weg zit en ervaar:

 • meer levensgeluk,
 • opgewekt opstaan,
 • volop energie,
 • vol in het leven staan,
 • een hart dat sprongetjes maakt,
 • een relaxed gevoel,
 • rust en harmonie.

In een korte tijd komen tot de kern van het probleem en focussen op de oorzaak. Daarmee kan je de kern van het probleem oplossen en haal je de angel eruit. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Over Anja

Hoi, mijn naam is Anja Potze-Lavrijsen.

In mijn hulpverleningspraktijk help ik ouder(s), (ex) partners en kind(eren) om levensveranderende gebeurtenissen te verwerken zoals gezinsproblemen, relatiecrisis, scheiden, overlijden, verhuizen, ongewenst kinderloos, etc.

Dit doe ik door naar de kern te gaan zodat jij jezelf weer wordt en leert hoe jij jezelf blijft;ook bij tegenslag. Ik ondersteun jou door je in contact te brengen met jouw gevoel en jouw zelfvertrouwen.

Over Anja Potze Lavrijsen Anja s Care

Mijn opleidingen

 • Opleiding Kernkindcoach
 • HBO Malva therapie
 • Creatief coachen (jong) volwassenen
 • HBO Jeugd- en gezinsprofessional
 • Kindbehartiger
 • Begeleider mattenspel
 • KernAanpak

Mijn droom

“Het is mijn droom in een wereld te leven waarin alles en iedereen werkelijk zichzelf is en mag zijn. Waardoor mensen innerlijke harmonie ervaren. Ik zie de Aarde voor me die geniet en lacht en blij is met de mensen en wezens die er leven. Ik zie een wereld voor me waar respect is voor elkaar en waar keuzes gemaakt worden die goed zijn voor alles en iedereen. Ik zie mensen voor me die leven vanuit hun hart. Ik zie een wereld voor me waar iedereen gelijkwaardig is en waar we voor elkaar zorgen. Ik zie een wereld voor me die met elkaar in liefde één kan zijn.

Het is mijn droom mensen te helpen in verbinding met zichzelf te zijn, zodat ze het leven leiden en de ervaringen opdoen die voor hen bestemd zijn. Het is mijn droom een bijdrage te leveren aan het tot uiting laten komen van ieders unieke kwaliteiten in de wereld.

Ooit hoop ik van mezelf te kunnen zeggen dat ik mijn aandeel aan een mooiere wereld heb kunnen geven. Wat ik wil is mijn zijns kwaliteiten laten stromen en hier vorm aangeven zodat ik een voorbeeld kan zijn voor anderen die deze innerlijke behoefte ook delen. Ik hoop anderen te helpen door mezelf te zijn. ”

Over anja

Over ijsland 1 sh kl

Over klachtenportaal zorg transparant

Anja’s Care is conform de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg(Wkkgz) aangesloten bij de onafhankelijke klachten- en geschillencommissie Klachtenportaal Zorg. Meer informatie over het klachtenreglement en de klachtenprocedure.

Over DSVHK
Over Kinderbehartiger
Over SKJ