Anja’s Care helpt gezinnen, kinderen, jongeren en volwassenen werkelijk zichzelf te zijn. Ik help je in contact te komen met je gevoel, door voorbij gedachten te gaan en emotionele blokkades op te lossen.

Kortom ik help je in verbinding met jezelf te zijn!

Kleinschalige hulpverlening op gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling

Anja’s Care is een kleinschalige hulpverleningspraktijk gericht op begeleiding van gezinnen naar rust, passie en harmonie. Ik help individuen in gezinnen om zich vanuit een veilige basis persoonlijk te ontwikkelen. De veilige basis wordt versterkt door omgangsvormen te scheppen waarbij iedereen zichzelf kan zijn.

Werkwijze en resultaten

Als eerste zorg ik ervoor dat jij (en je gezin) zich veilig en thuis voelt. Hiervoor kan het gewenst zijn om afspraken over omgangsvormen in je gezin te maken. Als de hulpvraag helder is kunnen we aan de slag. Het kan gewenst zijn dat Anja’s Care een poosje meeloopt in de situatie waar je de problematiek ervaart. We stellen de begeleidingsdoelen vast en maken een plan van aanpak. De doelen kunnen te maken hebben met sociaal emotionele problematiek maar ook met gezondheid, school/werk en financiën. Soms moet voorliggende problematiek worden opgelost voordat de rust kan ontstaan om aan innerlijke problematiek te werken.

Ik begeleid jou (en je gezin) bij het behalen van de doelen. De rode draad in de begeleiding is het in balans brengen van voelen, zijn en doen voor alle individuen in jouw gezin.  De nadruk ligt niet op ongewenste uitingen van gedrag zoals boosheid, opstandigheid, je in jezelf keren en/of aanpassen maar op de onderliggende beleving. Het resultaat is eenheid in beleving (gevoel), zijn en doen. Dit uit zich in:

 • meer levensgeluk,
 • opgewekt opstaan,
 • volop energie,
 • vol in het leven staan,
 • een hart dat sprongetjes maakt,
 • een relaxed gevoel (harmonie).

Ik geniet ervan om jou (en je gezin) te begeleiden naar een groep mensen die in goede harmonie met elkaar kiest voor de ontwikkeling van ieders unieke levensweg. Ik wil graag even het veilige baken voor jou (en je gezin) zijn als je hier behoefte aan hebt. Ik hoop jou (en je gezin) te kunnen begeleiden in het overwinnen van belemmeringen en het oefenen van vaardigheden in het jezelf zijn zodat jij je dit levensproces eigen maakt. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Over Anja

Over Header 1276 360 web

Hoi, mijn naam is Anja Potze-Lavrijsen. Ik ben de oprichter van Anja’s Care. Na meerdere opleidingen en trajecten te hebben gevolgd op gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik in 2010 begonnen met een praktijk voor kinder- en oudercoaching. Inmiddels heb ik mijn hulpverleningspraktijk afgestemd op mijn missie “mensen helpen zichzelf te zijn en te blijven door hen te ondersteunen bij het in verbinding zijn met hun gevoel”. Uit eigen ervaring en door vallen en opstaan heb ik vaardigheden geleerd die ik graag met andere mensen wil delen zodat zij er hun voordeel mee kunnen doen. Als gezinscoach kan ik ouders helpen die willen dat hun kinderen zoveel mogelijk in verbinding blijven met zichzelf op hun levenspad.

Mijn opleidingen

 • Opleiding Kernkindcoach
 • HBO Malva therapie
 • Creatief coachen (jong) volwassenen
 • HBO Jeugd- en gezinsprofessional
 • >Kindbehartiger
 • Begeleider mattenspel

Mijn droom

“Het is mijn droom in een wereld te leven waarin alles en iedereen werkelijk zichzelf is en mag zijn. Waardoor mensen innerlijke harmonie ervaren. Ik zie de Aarde voor me die geniet en lacht en blij is met de mensen en wezens die er leven. Ik zie een wereld voor me waar respect is voor elkaar en waar keuzes gemaakt worden die goed zijn voor alles en iedereen. Ik zie mensen voor me die leven vanuit hun hart. Ik zie een wereld voor me waar iedereen gelijkwaardig is en waar we voor elkaar zorgen. Ik zie een wereld voor me die met elkaar in liefde één kan zijn.

Het is mijn droom mensen te helpen in verbinding met zichzelf te zijn, zodat ze het leven leiden en de ervaringen opdoen die voor hen bestemd zijn. Het is mijn droom een bijdrage te leveren aan het tot uiting laten komen van ieders unieke kwaliteiten in de wereld.

Ooit hoop ik van mezelf te kunnen zeggen dat ik mijn aandeel aan een mooiere wereld heb kunnen geven. Wat ik wil is mijn zijns kwaliteiten laten stromen en hier vorm aangeven zodat ik een voorbeeld kan zijn voor anderen die deze innerlijke behoefte ook delen. Ik hoop anderen te helpen door mezelf te zijn. ”

Over anja

Over ijsland 1 sh kl

Over klachtenportaal zorg transparant

Anja’s Care is conform de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg(Wkkgz) aangesloten bij de onafhankelijke klachten- en geschillencommissie Klachtenportaal Zorg. Meer informatie over het klachtenreglement en de klachtenprocedure.

Over DSVHK
Over Kinderbehartiger
Over SKJ