KernAanpak coachingsprogramma

KernAanpak coachingsprogramma Kernaanpak banner

De KernAanpak help je in tijden van een relatiecrisis om in slechts 6 weken tot een weloverwogen beslissing te komen. Of het nu gaat om het herstellen van jullie relatie of om een gezamenlijke keuze om uit elkaar te gaan, dit programma helpt jullie de vastgelopen patronen te doorbreken en tot rust te komen terwijl jullie een gezamenlijke beslissing nemen.

Luister de podcast over KernAanpak
Kernaanpak wordt besproken vanaf 1:30min

Benieuwd naar de KernAanpak?

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden van dit programma om er in 6 weken samen uit te komen of met een goed fundament alléén als ouders verder te gaan.

KernAanpak relatiecoaching

Jij en je partner zijn erover uit. Zoals het nu gaat kan je niet meer samen verder. Jullie relatie staat onder hoogspanning. De bak met ellende is overvol. Het kost jullie beiden enorm veel energie. Deze ongezonde relatie kan zelfs letterlijk jullie gezondheid kosten. Jullie slapen slecht, alles binnen de relatie kost alleen maar energie en het draagt niet meer bij aan jullie geluk. Dit is een situatie die jullie beiden niet hebben gewild maar wel in terecht zijn gekomen.

Ik coach je in vijf praktische stappen naar een gezonde, liefdevolle en gelijkwaardige relatie

KernAanpak scheidingscoaching

De impact van scheiden wordt vaak enorm onderschat door mensen die het niet hebben meegemaakt. Bovendien is het een moederziel alleen proces. En, het is een pijnlijk proces. Niet alleen is je relatie gestrand, ook je gezin valt uit elkaar waardoor jij je kinderen een stuk minder gaat zien.

Scheidende ouders zijn geen monsters. Maar soms vertonen ze wel monsterlijk gedrag. Ik ken geen enkele ouder die zegt: ‘Ik heb zin in een potje vechtscheiden’ of: ‘Ik wil mijn kinderen beschadigen’. En toch gebeurt dit helaas sneller dan je wilt. Scheiden is ook niet simpel.

En dan al die torenhoge emoties van jezelf, de andere ouder, je kinderen, familieleden en vrienden. Ga er maar aanstaan. Geen wonder dat de meeste partners, ondanks hun goede bedoelingen om tot een positief resultaat te komen, toch blijven zitten in allerlei hardnekkige patronen die jullie relatie al kenmerkten: dezelfde discussies, verwijten, geen antwoord krijgen op al je vragen en behoeftes die niet gehoord worden. Steeds geraakt worden door alles wat de ander zegt of doet.

Hoe stop je dan met het afdraaien van steeds diezelfde slechte plaat? Hoe voorkom je dat scheiden je uitput?

Als scheidingscoach ondersteun ik mijn cliënten in dit moeilijke proces van scheiden. Zonder de juiste, nieuwe vaardigheden, blijft je situatie onveranderd vastzitten en loop je erop leeg. Dus ik kom naast je in die put staan. En samen lopen we naar boven. Want: scheiden kan je leren.

Wat maakt KernAanpak uniek?

  • KernAanpak is een strategie die snel tot de kern komt, samen leggen we een stevig fundament.
  • De focus ligt op individuele coaching, zowel bij relatiebegeleiding als bij het begeleiden van (conflict)scheidingen.
  • Wat nog belangrijker is, is dat het programma ook individueel kan worden gevolgd.
  • Het is niet noodzakelijk dat beide ouders deelnemen om succesvolle resultaten te behalen.