Gezinscoaching Stadskanaal, Westerwolde, Oldambt en online

Gezinscoaching Gezinscoaching Stadskanaal

Loopt het even niet lekker in je gezin en ben je op zoek naar een gezinscoach? Anja’s Care biedt gezinscoaching in de regio Stadskanaal, Westerwolde en Oldambt maar ook online.

Wil jij scheurtjes in je gezin en relatie voorkomen?

Ik help je graag met gezinscoaching in de vorm die jij prettig vindt, een programma op maat. Zullen we samen bespreken wat mogelijk is?

Wanneer kies ik voor gezinscoaching?

De gezinscoaching van Anja’s Care kan jou en je gezin helpen als jij of iemand in het gezin:

  • emotioneel niet lekker in zijn of haar vel zit;
  • problemen ervaart bij sociale vaardigheden;
  • gevoelens niet kan of durft te uiten;
  • zich niet prettig voelt bij de omgangsvormen in het gezin.

Je hebt bijvoorbeeld het gevoel het niet meer aan te kunnen of niet jezelf te kunnen zijn. Of vast te zitten, niet vooruit te komen, niet te weten wat te willen, keuzestress en/of niet de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Er kan stress en/of strijd zijn in het gezin. Grenzen zijn niet duidelijk en/of ze worden niet gerespecteerd. Misschien zijn de kinderen de baas. Of komen de kinderen te weinig tot hun recht door een autoritaire of juist over beschermde vorm van opvoeding. Misschien kunnen je kinderen geen kind zijn omdat er sprake is van depressie, burn-out of bore-out, oververmoeidheid en/of ziekte.

Het kan ook zijn dat jij jezelf nog steeds niet laat zien omdat je rondloopt met een onverwerkt verleden, verdriet hebt door een verlies of een onvervulde kinderwens. Vastzittende gevoelens en emoties kunnen ervoor zorgen dat je voor gespreksonderwerpen, confrontaties, ervaringen en ontwikkelingen weg loopt.

Wat brengt gezinscoaching mij?

Gezinscoaching brengt rust, harmonie en passie in je gezin. Welzijn op sociaal emotioneel gebied en vaardigheden en omgangsvormen waardoor iedereen zichzelf kan zijn.

Doordat sociaal emotionele schade wordt verwerkt hebben emotionele blokkades, emotionele pijn en onverwerkt verleden geen invloed meer op het gedrag. Er ontstaat ruimte voor nieuw gedrag. Eventuele gedragsproblematiek die hierdoor of doordat jij en/of anderen in je gezin niet zichzelf konden zijn is ontstaan verdwijnt.

Ik help je graag met het vinden van rust en harmonie in je gezin. Zullen we de mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact met me op >