Ervaringen

Ervaringen

Ik ben met mijn dochter bij Anja op consult geweest. Na 4 keer zijn we er al mee gestopt maar dat omdat mijn dochter er al zoveel baat bij had.

Fleur mocht elke keer schilderen en dat vond ze geweldig. Ze heeft bij Anja heel veel dingen geleerd. Vooral bepaalde dingen een plekje geven. Ze had vaak moeite als dingen anders lopen dan als wat zij gedacht had dan kon ze erg boos, verdrietig worden.

Ze ging met heel veel plezier naar Anja’s Care toe. Anja is een open en eerlijk persoon en dat vond ze erg prettig.

Ik adviseer anderen graag om naar Anja’s Care toe te gaan. Absoluut, ik heb alles als zeer prettig ervaren.

Meisje van 7 (moeite met veranderingen) – Ervaring moeder
Ervaringen

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Anja’s Care. Het grootste inzicht dat ik heb gekregen is dat ik op mezelf mag vertrouwen. Voor de workshop had ik het gevoel dat ik het zelf niet kon. Nu weet ik dat ik het zelf wel kan. De angsten en onzekerheden die ik voel horen erbij. Ik hoef daar niet bang voor te zijn. Als ik ze accepteer gaan ze weer weg. Het voelt eng maar het is niet eng. Ik voel me veel sterker nu ik bij Anja’s Care ben geweest. Ik heb geleerd hoe ik met mijn gevoelens en emoties om kan gaan. Als ik weer het gevoel heb dat ik in een dal zit, weet ik dat ik er zelf weer uit kan komen.

Vrouw 23 jaar – Workshop persoonlijke problematiek